Innovatív weboldalak
határtalan sikerre
tervezve

Egy olyan digitális világért dolgozunk, ahol innovatívan gondolkodó cégvezetők tudatosan építik a márkájukat, önazonosan kommunikálnak és a legmagasabb minőségben szolgálják ki ügyfeleiket.

Náluk már bizonyítottunk

Mindenek előtt: Miért mi?

Bejératott folyamatok

Minden folyamatunkat állandóan optimalizálunk, új megközelítéseket hozunk be, hogy a leghatékonyabban tudjunk termelni. Az idő pénz, így fő szempont a gyorsaság.

Transzparencia

Minden témához őszintén, nyíltan állunk, válaszolunk a kellemetlen kérdésekre is, nincsenek rejtett költségek, szerződéssel dolgozunk, így garantálhatjuk, hogy nincs miért aggódnod ha velünk dolgozol.

Sziklaszilárd határidők

A határidőkre kiemelt figyelmet fordítunk, hogy teljesítsük az előre egyeztetett határidőket, néhány nap csúszás a teljes sprintet boríthatja, így az ügyfeleinktől is kölcsönösen elvárjuk ezt.

Készen állsz a rajtra?

Csúcstechnológiák a biztos sikerért

WordPress

Notion

Meta Ads

Figma

ClickUp

Analytics

Photoshop

Workspace

TikTok

Illustrator

Google Ads

Discord

Amiben nagyon jók vagyunk

A segítségünkkel képes leszel...

Weboldal Készítés

Villámgyors és lenyűgözően szép weboldalakat tervezünk, melyeknek fő fókusza az értékesítés.

Fizetett Hirdetések

Egy weboldal önmagában nem értékesít, így segítünk forgalmat is terelni rá, akiket aztán vevővá konvertálunk.

Tartalomgyártás

Vészesen gyarapodik azon cégek tábora, akik videós tartalmakkal szereznek ügyfeleket, ebben is tudunk segíteni cégednek.

Grafikai Tervezés

Amennyiben csak látványos grafikákra van szükséged, úgy ahhoz is a legjobb alvállalkozóinkat tudjuk bevetni.

Kik vagyunk?

Kreatív és stratégikus gondolkodók vagyunk, online rendszereket építünk egy szebb jövőért. Cégeknek segítünk új online játszótereket felfedezni, kapcsolatot teremteni a közönségükkel és klassz élményeket létrehozni.

Néhány kedvenc projektünk❤️

Zborai Módszer

Csontkovács szakember megbízásából készíthettük el bemutatkozó weboldalát, ahol bemutatásra kerültek a kezelések során használt technikák, páciensek által gyakran feltett kérdésekre válaszoltunk és szakmai tartalmakat készítettünk, mely segítségével lokális SEO-ban kiemelkedő eredményt értünk el.

Endocam Medical Center

Székesfehérvár egyik legújabb egészségügyi központjának megbízásából készítettük el bemutatkozó weboldalukat, ahol a fő szempont a páciensek megfelelő megszólítása volt. A weboldalról külső foglalási rendszerre tereltük a látogatókat.

Annutrition

Táplálkozási tanácsadó számára készítettünk weboldalt, melyet webáruház funkcióval egészítettünk ki, bankkártyás fizetéssel és automatizált számlázással.

Flipping Markets

Devizakereskedést oktató közösség számára készítettünk egy landoló oldalt, melynek kizárólag egyetlen funkciója van: új előfizetőket terelni a megrendelő űrlapra, ahol bankkártyával egyenlítheti ki a díjat a látogató.

FEZEN Fesztivál

Székesfehérváron megrendezésre kerülő FEZEN zenei fesztivál számra készült weboldal, ahol a zenei programok, fesztivál információk, jegy és bérlet információk közérthető bemutatása volt a fő cél.

Miskolci Egyetemi Napok

Miskolcon megrendezésre kerülő zenei fesztivál weboldala, ahol a fő célközönség az egyetemisták és az egyetemi élet előtt álló fiatalok megszólítása volt a fő cél, ehhez alakítottuk ki a fiatalos kommunikációt, videós megjelenést.

Chacco Blue 2

Több világbajnoki cím győztes és olimpiai résztvevő ló számára készítettünk landoló oldalt, ahol az USA és az Egyesült Királyság területén élő lótenyésztők adhattak le megrendelést a fagyasztott örökítőanyagra.

Sárga70 Túrák

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Klub megbízásából készítettük el a természetjáró szakosztályuk új weboldalát, modernebb megjelenéssel, nevezési rendszerrel, ahol a rendszeresen megrendezésre kerülő túrák részleteit mutatják be, útvonalakról adnak tájékoztatást.

Nesztler Angéla

Kineziológus szakember számára készített bemutatkozó weboldal, eseményregisztrációs rendszerrel. A feladatunk egy olyan önazonos arculat tervezése és weboldal készítése volt , amely tükrözi Angéla energiáját és személyiségét, szakmai profizmusát.

Mit mondanak rólunk?

Az elejétől kezdve úgy éreztem, hogy fogják a kezem és nem tudok olyat kérni és kérdezni, amire ne lett volna ötletük, vagy válaszuk. Köszönöm a kreativitást, mindig annyira örülök, amikor ilyen emberekkel sodor össze az élet és megértenek engem, aki valljuk be nem is olyan egyszerűen működik.
 
Nesztler Angéla – nesztlerangela.hu

5 csillagos szolgáltatás, 5 csillagos elégedettség! Az első konzultáció alkalmával már bizonyosodott bennem, hogy a megfelelő csapatot választottam erre a feladatra. Tamásék minden igényemet precízen felmérték, és profi módon teljesítették őket.

Lampert Marcell  – Flippingmarketsfx.com

A közös munka élmény volt, a gyors válaszok mellett, szinte azonnali reakciókkal segítettek minden kérésünkön, a kommunikáció gördülékeny volt, jól optimalizált, felkészült konzultációk mellett.

Horváth Réka – Endocam.hu

Nagyon gyors és precíz munkát kaptam, amiben különösen jó érzés volt, hogy az én véleményemet is belevontad, így teljesen magaménak érezhettem a projektet. Úgy gondolom, ez már adott egy kezdő löketet a marketingemnek.

Horváth Anna – Annutrition.hu

Hitvallásunk

“Egy olyan digitális világért dolgozunk, ahol innovatívan és intuitívan gondolkodó cégvezetők tudatosan építik a márkájukat, önazonosan kommunikálnak partnereikkel és a legmagasabb minőségben szolgálják ki őket. ”

Zborai Tamás – Alapító, Tulajdonos

Alkossunk hatalmasat együtt!

Írj nekünk néhány sort a projektedről, izgatottan várjuk, hogy hallhassuk a történetedet.

Szia, Tamás vagyok!

Én fogom megválaszolni az üzenetedet.

AJÁNLATKÉRÉS - 1. lépés

Gyakori Kérdések Megválaszolva

Mennyibe kerül nálatok egy weboldal?

A befektetés mértékét mi abból az irányból közelítjük meg, hogy mekkora hatást tudunk kifejteni vele a céged működésére, így nem az időnket számlázzuk ki, hanem a megtérülő értéket vesszük figyelembe.

Azonban, hogy a kérdésre is válaszoljunk, 500 ezer Ft-tól indulnak a projektjeink, így tudunk kevesebb ügyféllel egy időben együtt dolgozni, ezáltal magasabb fókuszt tudunk cégedre fordítani.

Mit tartalmaz az ajánlatotok?

Minden általunk készített weboldalnál az anyagi befektetés tartalmazza a szövegíró által elkészített kasszarobbantó szöveget, designer által tervezett lenyűgöző webdesignt és a weben való fejlesztést, aminek az eredménye egy rendkívül eredményes és villámgyors weboldal.

Lehetséges, hogy telefonon beszéljünk?

Igen, a következő módon:

A fentebb található űrlapon kérj tőlünk ajánlatot, amennyiben sikerül megvalósítani a közös munkát, megnyílik a lehetőséged velünk telefonon is kapcsolatba lépni.

Tudtok segíteni a marketingben is?

Igen, a következő módon:

A fentebb található űrlapon kérj tőlünk ajánlatot, amennyiben sikerül megvalósítani a közös munkát, megnyílik a lehetőséged velünk telefonon is kapcsolatba lépni.

Mi a folyamat?

A közös munkánk folyamatának leírását megtalálhatod a Folyamatunk oldalon. 5 mérföldkő mentén készül el a céged weboldala, ezeket a pontos igény ismeretében tudjuk testreszabni, bővíteni extra mérföldkövekkel.

Hol kommunikálunk a projekt során?

Belső kommunikációra a Discord nevű alkalmazást használjuk, ide sok szeretettel meghívunk Téged is, hogy közvetlen lehetőséged legyen velünk kommunikálni. Ezen felül e-mailben és a heti meetingeken videón keresztül van lehetőséged beszélgetni velünk.

Miért szervezzem ki a weboldalunk elkészítését?

Egy ügynökség megbízásával nem csupán egy kész weboldalt kapsz, hanem sok évnyi tapasztalatot, egy nagy zsák stratégiát, egy csipet know-how-t, professzionális technológiai eszköztárat.

Amíg Te azon tudsz dolgozni, hogy az ügyfeleidet, vevőidet kiszolgáld a legmagasabb minőségben, addig mi levesszük a válladról a weboldalad elkészítésével járó terhet.

Vállaltok garanciát a munkátokra?

Természetesen, 100% garanciát vállalunk minden általunk elkészített munkára!

Mit jelent ez? Ha az általunk készített weboldal gyengébben teljesítene, mint a korábbi, addig építjük újra – természetesen díjmentesen – ameddig el nem érjük a kívánt eredményt.